CIRCUIT TRIKIDS MARESME ACABA LA SEVA PRIMERA EDICIÓ A SANT POL DE MAR

El passat dissabte, 21 d’octubre a Sant Pol de Mar, es va disputar la darrera prova del CIRCUIT TRIKIDS MARESME d’aquesta temporada: TRIATLÓ INFANTIL TRIKIDS SANT POL DE MAR.

Amb totes les inscripcions exhaurides, 125 nens/es van gaudir d’una matinal esportiva espectacular al Parc del Litoral de Sant Pol, al final del la qual es van lliurar els premis als tres millors classificats de cada categoria : Pre benjamins, benjamins, alevins i infantils.

El Circuit, que en cada edició a donat a tots els participants medalla de finishers, puntua en cada prova als 5 millors classificats de cada categoria. De la suma de les sis proves del circuit surten els guanyadors del Circuit.

Aviat començarem a anunciar les dates i localitzacions de la segona edició del CIRCUIT TRIKIDS MARESME, que esperem poder ampliar. Però de moment disfrutem del que ens ha deixat l’edició 2017….