TRET DE SORTIDA DEL CIRCUIT TRIKIDS MARESME A SANTA SUSANNA

El proper 2 de març donarem el tret de sortida al CIRCUIT TRIKIDS MARESME a Santa Susanna, amb una Duatló Infantil de carretera amb un recorregut especular i amb dsitàncies reglamentaries.

Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Susanna. Santa Susanna ens ofereix gaudir d’un entorn espectacular per la pràctica de l’esport i d’un municipi adaptat a les necessitats del turisme esportiu. Consulat l’enllaç adjunt i descobreix tot el que Santa Susanna et pot oferir.

Un cop finalitzada la Duatló Infantil, i com cada any, farem una duatló per equips, no competitiva, on l’objetiu serà que grans i petits competeixin junts i s’ajudin uns als altres. Potenciant valors i gaudint del nostre esport.

HORARI:

9.00-9.45 h Recollida Dorsals

9.15-9.45 h Box

10.00 h Inici Duatló amb categoria Infantil, seguida d’Aleví, Benjamí i Pre benjamí

 

 

Inscripcions circuiit trikids aquí: INSCRIU-TE