AQUATLÓ TRIKIDS EL MASNOU 21/07/2019

El proper 21 de juliol al Masnou tindrà lloc el III Aquatló Infantil de trikids. L’hoar d’inici serà a les 10.00 h. I el punt de sortida al Passeig Marítim just passat el Port de Masnou direcció Mataró.

Els recorreguts seran com sempre el oficials de la Federació Catalana de Triatló, iniciant la prova amb la carrera a peu seguida del tram de natació i acabant novament amb carrera a peu. (run-swim-run)

Aquest serà el recorregut del infantils, la resta de categories serà per mateix indret però amb les distàncies reglamentaries de cadascuna d’elles.

Iniciarem la prova amb la categoria infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.

Horari:

9.00-9.45 h Recollida de dorsals

9.15-9.45 h Obertura box

10.00 h Inici Aquatló

Serà la tercera prova d’aquest 2019 del Circuit Trikids Maresme, els triatletes inscrits al circuit no han de fer inscripció. Tant sols s’han de presentar al lliurament de dorsals el dia 21 de juliol.

Reglament de aquatló Trikids Club El Masnou

INSCRIU-TE ARA AQUÍ