IV CIRCUIT TRIKIDS MARESME

 

Iniciem la quarta temporada del Circuit Trikids Maresme amb la mateixa il·lusió de sempre, amb ganes de compartir esport i valors.

            Organitzem un circuit no cronometrat per a nens des de Pre-benjamins fins a Infantils. Intentant sempre fer uns circuits amb les distàncies oficials del Reglament de le Federació Catalana. Tots els nens tindran medalla  a l’arribada.

            Els 5 millors classificats del Circuit Trikids de cada prova obtindran punts, i a la darrera prova del circuit lliurarem premis als tres millors classificats  de cada categoria masculí i femení.

Les set proves previstes inicialment per aquesta temporada son:

-Duatló Carretera Santa Susanna

-Triatló Pineda de Mar

-Aquatló El Masnou

-Aquatló Sant Adrià

-Aquatló santa Susanna

-Triatló Montgat

-Triatló Sant Pol de Mar

            Estem estudiant la possibilitat de afegir una 8ª prova al circuit.

            Acabem d’obrir les inscripcions a la nostra web: trikids.net, un cop fetes passarem les dades a la Federació per que constin com inscrits a cadascuna de les proves del Circuit.

            Les places de Circuit seran limitades i el cost de les 7 proves és de 39 €. Els guanyadors de l’edició del 2019 tindran la inscripció gratuïta.

            Us convidem a tots a participar. Inscriu-te ja a la nostra web i no us quedeu sense plaça. Hi haurà samarreta per a tots els inscrits i més sorpreses !

REGLAMENT III CIRCUIT TRIKIDS MARESME

 

INSCRIPCIONS AQUÍ