Fa dies que no escrivíem res, en part pel que us escriu, que es va dedicar a “arrebossar-se” per terra en una sortida de gravel Barcelona-Girona amb altres pares dels TRIKIDS, que vam haver d’abortar per què em vaig fer mal de veritat (i pitjor podia haver estat) i no hi ha hagut esma per escriure.

Ja recuperat, us explico com ha anat aquestes setmanes…

A finals de març, uns pocs TRIKIDS van participar al Duatló de Muntanya de Balaguer. Com l’any passat, un circuit exigent, especialment el de bici, no gaire apte per aquells triatletes poc o gens familiaritzats amb la BTT i les sortides a la muntanya (la rampa de pujada amb les travesses de fusta és espectacular!), a més, aquest cop, fins i tot una mica més difícil per les condicions del temps. La pluja durant tota la tarda i bona part de la nit va fer que no es pogués entrenar al circuit el dissabte i va remullar el terreny, que tot i això, no es va enfangar gaire (per sort).

 

De Balaguer al Prat, el següent cap de setmana, amb la duatló del Prat. Amb una notable participació dels nostres esportistes amb bons èxits. El circuit, conegut, però no deixa de ser magnífic, tant el run pel parc com la bici per aquesta gran avinguda, llarga i ample, que permet agafar velocitat i disfrutar de la bici.

Per Setmana Santa, duatló de Girona. Aquí vam tenir una molt petita representació del club, però el diumenge de Setmana Santa és el que té, i entre vacances i altres, pocs van poder-hi assistir. Maco el circuit, al costat del Pavelló de Fontajau, però aprofitant els talls de trànsit, es podria haver fet un circuit de bike encara més bonic i que els espectadors haguèsssim pogut veure als participants en la seva totalitat.

Per últim, participació massiva a la nova duatló de Sant Vicenç dels Horts. Circuit dur, molt dur, especialment pels alevins, infantils i cadets que fèien vàries “voltes llargues” del circuit de bike i cal dir que les rampes que hi havia eren exigents. El problema d’això, és que les voltes es fan llargues i dures i alguns participants es descompten del número de voltes que han fet (o decideixen escurçar-les voluntàriament) i és una mica complicat saber com està progressant la història. Tot i això, cal dir que pels espectadors, es fa més emocionant i dona peu a animar encara amb més ànims els joves esportistes que no estan acostumats a aquests circuits tant exigents.

La següent, nova participació en el nostre nou esport, el Pentatló Modern, però això serà objecte d’una nova entrada.

 

Salut i força TRIKIDS

 

caCatalan