El passat diumenge 30 de gener, algunes de les mares i pares dels nostres TRIKIDS van participar en la 14a edició del duatló Ciutat del Prat organitzada magistralment, una vegada més, pel Prat Triatló (prattriatlo.com).

Aquesta és una cita recurrent en el nostre calendari, tot i que no hi poden participar els nostres joves TRIKIDS, en la que ens agrada participar edició rere edició.

Aquest any, hi hem assistit amb 3 equips, un de masculí i dos de mixtes, una experiència per les mares i pares dels TRIKIDS, en la que els més “veterans” repeteixen i a la que cada cop també aconseguim engrescar a participar en nous membres del club.

Per alguns una experiència més, per d’altres, una nova experiència que explicar el dilluns a l’arribar a la feina i per comentar les anècdotes amb els companys d’equip en les properes activitats i competicions ens les que participarem com a club. I per tots, fer créixer encara més el “gusanillo” del duatló/triatló i ja pensant, en quina serà la següent… Pineda ens espera, però abans, els protagonistes de veritat de TRIKIDS, els nostres joves triatletes, inauguren la temporada de Triatló 2022 al duatló de Granollers, però això, ja us ho explicarem.

 

Força TRIKIDS!

caCatalan