El passat dissabte dia 5 de febrer, es va iniciar la temporada de triatló infantil amb la duatló de Granollers obrint el calendari competitiu del 2022.

Aquesta és una prova especial per diferents motius, és la primera de la temporada, amb tot el que això comporta, per alguns és la seva primera Duatló, per d’altres no és la primera però canvien de categoria i per tant les distàncies s’allarguen i, d’altres mantenen la categoria però passen a ser “dels grans”, el que tots comparteixen és que tenen ganes de fer-ho millor i demostrar tot el que han aprés en els entrenaments de pre-temporada.

I no només això fa especial aquest Duatló de Granollers, cal destacar que no tothom pot gaudir del privilegi de poder rodar pel Circuit de Barcelona-Catalunya i aquest és un incentiu més d’aquesta prova (que podrem explicar el dilluns a l’escola).

Com en d’altres edicions, els nostres TRIKIDS hi han assistit amb totes les ganes (i nervis, que a alguns els hi ha costat fins i tot dormir) de començar la temporada, divertir-se, aprendre i fer-ho el millor possible i així ha estat.

Força TRIKIDS!

 

caCatalan