Aquest passat cap de setmana, 11 i 12 de febrer ha estat força intens pels TRIKIDS.

Dissabte 11 tancàvem la temporada de cross amb la última prova del Circuit Maresmenc de Cros amb una participació quasi completa de tots els TRIKIDS.

Diumenge, alguns TRIKIDS van debutar en el Pentatló Modern en el Campionat de Catalunya que va tenir lloc a Torredembarra (Tarragona) organitzat magnificament pel Club Pentatló Torredembarra @pentatlontorredembarra

El nostre Sergi Del Río es va proclamar Campió de Catalunya en categoría infantil i també vam ocupar el 3r esglaó del podi i el 4t lloc. Llàstima el no haver pogut practicar una mica més el tir, per què probablement haguèssim pogut obtenir encara millors posicions.

També va ser una llàstima que no hi hagués categoria absoluta (només Màster) per què el nostre “vispresident” s’hagués proclamat també campió de Catalunya doncs va guanyar tant les proves de natació com de laser-run.

En qualsevol cas, tots ens vam divertir molt i tenim ganes d’entrenar més, especialment la punteria, i repetir l’experiència.