Un any més, s’ha dut a terme la Duatló Infantil TRIKIDS de Santa Susanna. Tot i la pandèmia, la previsió meteorològica i altres adversitats, hem aconseguit organitzar la duatló, esperem que de forma satisfactòria per tothom. 

Els que ho heu viscut, sabeu què organitzar un esdeveniment així, amb 150 nenes i nens inscrits no és fàcil. Els preparatius comencen moooooolts dies abans, ja amb la sol·licitud de permisos i reunions amb l’Ajuntament, la recerca de patrocinadors i col·laboradors, etc., però els últims dies s’acumula la feina i les gestions.

El mateix divendres previ, encara dubtàvem si el millor era cancel·lar donada la previsió meteorològica, i imagineu-vos el dissabte, quan carregàvem el camió amb els últims estris i volíem començar a muntar el box i el temporal de pluja ens ho feia impossible i el carrer on s’havia de fer el run estava completament annegat i semblava més una piscina que una altra cosa.

Tot i això, com la previsió del diumenge era força encoratjadora, vam decidir tirar endavant i uns quants ja estàvem a les 5 de la matinada muntant box i delimitant el circuit de run i de bike.

Gràcies a tots vosaltres, els participants, i també els seus supporters incondicionals que els porteu amunt i avall, amb la bici al cotxe, quasi cada cap de setmana, la Duatló de Santa Susanna ha estat un èxit de participació, amb poquíssimes baixes d’última hora, per què, què som??? Som TRIATLETES i una mica d’aigua no ens espanta (sempre ens podem posar el casquet i les ulleres i nedar, oi?).

Així que, no ens queda més que agrair-vos a tots la confiança en TRIKIDS, per haver esgotat les inscripcions disponibles en menys de 2 dies i per haver assistit a la Duatló tot i el cap de setmana de pluja que hem tingut.

Volem aprofitar també per agrair especialment a l’Ajuntament de Susanna, per la seva col.laboració i facilitats per a poder organitzar l’esdeveniment, així com als nostres patrocinadors principals Transloan, SwimmingZone, Mercat de Montgat, BRK23, IndianWebs, LEXDocuments i als col.laboradors com RAW Organic Sport Drink, Haribo i Decathlon.

Podeu trobar totes les fotos que hem fet al nostre FLICKR que acabem d’inaugurar: https://www.flickr.com/gp/195199378@N07/b6wf2U

Força TRIKIDS

caCatalan